Security Packs | Advanced Cybersecurity Pack

 

Advanced
Cybersecurity Pack

 

 

Endpoint Detection and Response

С този модул в защитата ви, намалявате значително риска атаките срещу киберсигурността ви да останат незабелязани. С Endpoint Detesction and Response решението ни, компрометирана система или такава с рисково поведение може да бъде изолирана, спряна или зловредния процес – терминиран, без ваша намеса.

Network Traffic Analysis and Threat Hunting

Искате ли да знаете какво се случва в мрежата ви и да имате пълна видимост на мрежовия трафик генериран от работните станции и мрежовите устройства? Ние ще ви дадем тази информация.

Всекидневно извършваме задълбочен анализ на случващото се в мрежата ви, без да се налага да инсталирате допълнителен софтуер върху работните станции на служителите си. Благодарение на този инструмент и опита ни, екипът ни ще открива зловредни активности, които не са били засечени на работните ви станции – както на тези със, така и на тези без защита.

Vulnerability Assesment

Над 80% от успешните атаки са успешни, защото ъпдейтите, свързани със сигурността на системите на засегнатите организации не са били приложени навреме. Опитът ни показва колко ресурс и енергия отнема проследяването на актуализациите за всяко едно приложение или система, прилагането и конфигурирането им.

Ние ще поемем тази задача и ще ви предупреждаваме ежемесечно за евентуални заплахи и уязвимости в приложенията ви, за да можете да реагирате проактивно преди атакуващите да са се възползвали от тях.

Managed SIEM

Събираме, корелираме, анализираме информация за кибератаки срещу организацията ви и автоматизираме защитата ви.

User Behaviour Analytics

Проследяваме по GDPR-съвместим начин потребителската активност във вашата организация и ви помагаме да намалите нивото на риска от действията на служителите си и загубеното им служебно време.


Active Monitoring and Support 8x5

Нашите security анализатори и мрежови специалисти са на ваше разположение. Ние наблюдаваме потока от информация, следим за аномалии в поведението на системите и служителите ви и спираме потенциални заплахи за киберсигурността ви.

В случай на инцидент или рисково поведение, ние ще се свържем с вас и ще ви помогнем да отстраните проблема, а при нужда ще направим разследване, за да открием причината за възникването му.


МЕСЕЧНИ РАПОРТИ

Получавате цялостна информация за състоянието на киберсигурността ви, обединено в месечен рапорт, поднесен на разбираем и за мениджмънта ви език.


 

Изчислете цена

Колко ще бъде инвестицията за Advanced Cybersecurity Pack за вашата организация? И какви допълнителни услуги може да добавете? Кажете ни колко актива (IP адреса) и броя локации, които ще защитаваме:

  • Месечна цена*: Въведете брой активи

    * Окончателната цена може да се различава от показаната по-горе. За да получите детайлна оферта, попълнете формата по-долу.

     


     

Success message