Пакети | Enhanced Endpoint Security

 

Enhanced Endpoint
Security Pack

 

 

Една от първите стъпки да защитим компютъра си е да инсталираме антивирусна програма, като по този начин предпазим информацията и системата си от изпълнението на зловреден код. Традиционните антивирусни програми вече не могат да се справят с нарастващия брой комплексни атаки. Това налага и по-комплексен подход за защита и наблюдение на крайните станции.

С този пакет ние ви даваме възможност да надградите вашата, вече съществуваща, антивирусна защита с инструмент от ново поколение. С него анализираме всяко едно действие на потребител или система в мрежата ви. Защото дори и изпълнението на легитимни системни команди не винаги е добронамерено и те могат да бъдат използвани като първа стъпка в компрометирането ви.

Malware Protection

Осигуряваме сигурността на работните ви станции с водеща многопластова антивирусна технология.

Managed Endpoint Detection and Response

С този модул в защитата ви, ние ще намалим значително риска подобни атаки да останат незабелязани и ще ви известим своевременно за евентуален проблем. За да надградим още повече защитата на работните ви станции, получавате възможност за активна обратна връзка от наша страна.

По този начин, компрометирана система или такава с рисково поведение може да бъде изолирана, спряна или зловредния процес - терминиран без ваша намеса. Като бонус, ние ще пазим всички артефакти, събрани от системите, до 13 м. назад и ще можем да ви ги предоставим при поискване.

User Behaviour Analytics

Проследяваме по GDPR-съвместим начин потребителската активност във вашата организация и ви помагаме да намалите нивото на риска от действията на служителите си и загубеното им служебно време.

Active Monitoring and Support 8x5

Нашите security анализатори и мрежови специалисти са на ваше разположение. Ние наблюдаваме потока от информация, следим за аномалии в поведението на системите и служителите ви и спираме потенциални заплахи за киберсигурността ви.

В случай на инцидент или рисково поведение, ние ще се свържем с вас и ще ви помогнем да отстраните проблема, а при нужда ще направим разследване, за да открием причината за възникването му.

МЕСЕЧНИ РАПОРТИ

Получавате цялостна информация за състоянието на киберсигурността ви, обединена в месечен рапорт, поднесен на разбираем и за мениджмънта ви език.

 

Изчислете цена

Колко ще бъде инвестицията за Enhanced Endpoint Security Pack за вашата организация? И какви допълнителни услуги може да добавете? Кажете ни колко актива (IP адреса) ще защитаваме:

 

  • Месечна цена*: Въведете брой активи

    * Окончателната цена може да се различава от показаната по-горе. За да получите детайлна оферта, попълнете формата по-долу.

          

Success message