Пакети | Extended Vulnerability Management

 

Extended Vulnerability
Management Pack

 

 

Прилагането на кръпки в системите или приложенията, с които работите, е един от най-важните и същевременно най-лесните подходи за защита от хакерски атаки.

В интернет съществуват много и лесно достъпни инструменти за сканиране на уязвимости. Много малко от тях предлагат адекватно и своевременно обновяване на сканиращите си алгоритми и сигнатури. Така използването им увеличава риска от компрометиране на бизнеса ви заради незапушена уязвимост.

Абонирайте с за Extended Vulnerability Management и заедно с вас ще разработим политики за управлението и отстраняването на уязвимости върху системи и приложения. Наш ангажимент е да следим дали своевременно са приложени необходимите кръпки и дали системите ви са конфигурирани така, че да бъдат максимално защитени и устойчиви на евентуални заплахи.

С Extended Vulnerability Management получавате много повече от просто сканиране за уязвимости: Заедно ще следим трендовете и рисковете на всяка една наблюдавана система, като това ще ви даде възможност за планиран ъпгрейд или замяна на остаряваща система или приложение, за което кръпки в сигурността не се предлагат от производителя.

Vulnerability Assesment, Management and Compliance.
Web Application Vulnerability management

Над 80% от успешните атаки са такива, защото ъпдейтите, свързани със сигурността на системите на засегнатите организации, не са били приложени навреме. Опитът ни показва колко ресурс и енергия отнема проследяването на актуализациите за всяко едно приложение или система, прилагането и конфигурирането им.

Ние ще поемем тази задача и ще ви предупреждаваме ежемесечно за евентуални заплахи и уязвимости в приложенията ви, за да можете да реагирате проактивно, преди атакуващите да са се възползвали от тях.

Active Monitoring and Support 8x5

Нашите security анализатори и мрежови специалисти са на ваше разположение. Ние наблюдаваме потока от информация, следим за аномалии в поведението на системите и служителите ви и спираме потенциални заплахи за киберсигурността ви.

В случай на инцидент или рисково поведение, ние ще се свържем с вас и ще ви помогнем да отстраните проблема, а при нужда - ще направим разследване, за да открием причината за възникването му.

СЕДМИЧНИ ИЛИ МЕСЕЧНИ РАПОРТИ

Получавате цялостна информация за състоянието на киберсигурността ви, обединена в ежеседмични или месечни рапорти, поднесени на разбираем и за мениджмънта ви език. 

Изчислете цена

Колко ще бъде инвестицията за Advanced Cybersecurity Pack за вашата организация? И какви допълнителни услуги може да добавете? Кажете ни колко актива (IP адреса) и колко уеб приложения ще защитаваме:

  • Месечна цена*: Въведете брой активи

    * Окончателната цена може да се различава от показаната по-горе. За да получите детайлна оферта, попълнете формата по-долу.

          

Success message