Пакети | Managed SIEM and Security Analytics

 

Managed SIEM and
Security Analytics Pack

 

 

Сърцето на всяка една сериозна киберзащита. С този пакет ще ви помогнем да обедините източниците на събития и информация, свързани пряко или косвено с киберсигурността ви. Същевременно, ще приложим комплексни методи за анализ и корелация на събраните данни.

В случай на инцидент или при нужда от доказателства, ние ще можем да ви предоставим подробна информация за събитията до 13 месец назад.

Managed SIEM

Събираме, корелираме, анализираме информация за кибератаки срещу организацията ви и автоматизираме защитата ви.

User Behaviour Analytics

Проследяваме по GDPR-съвместим начин потребителската активност във вашата организация и ви помагаме да намалите нивото на риска от действията на служителите си и загубеното им служебно време.

Active Monitoring and Support 8x5

Нашите security анализатори и мрежови специалисти са на ваше разположение. Ние наблюдаваме потока от информация, следим за аномалии в поведението на системите и служителите ви и спираме потенциални заплахи за киберсигурността ви.

В случай на инцидент или рисково поведение, ние ще се свържем с вас и ще ви помогнем да отстраните проблема, а при нужда ще направим разследване, за да открием причината за възникването му.

МЕСЕЧНИ РАПОРТИ

Получавате цялостна информация за състоянието на киберсигурността ви, обединено в месечен рапорт, поднесен на разбираем и за мениджмънта ви език.

Изчислете цена

Колко ще бъде инвестицията за Managed SIEM and Security Analytics Pack за вашата организация? И какви допълнителни услуги може да добавете? Кажете ни колко актива (IP адреса) ще защитаваме:

  • Месечна цена*: Въведете брой активи

    * Окончателната цена може да се различава от показаната по-горе. За да получите детайлна оферта, попълнете формата по-долу.

     
     

Success message